Over ons

KVT is sinds de oprichting in 1986 specialist in HVAC (klimatisatie, airconditioning, verluchting, koeling en centrale verwarming). Onze werken zijn niet residentieel, maar industrieel en Business to Business. 

Meer weten over ons? Dat lees je hieronder!

Wie is KVT?

KVT, dat is kwaliteit en flexibiliteit in één. Doorheen de jaren zijn we blijven investeren in parate kennis, nieuwe technologieën en materialen om u zo het beste eindresultaat te kunnen garanderen. Onze gespecialiseerde werknemers gaan steeds voor echt vakmanschap op het vlak van engineering, montage en onderhoud.

Filosofie

Bij KVT staat de klant centraal. Wij werken op maat en leveren een aangepaste service op basis van uw specifieke behoefte. Dankzij onze rechtstreeks aanspreekbare projectleiders blijft u ook steeds op de hoogte van de planning en het verloop van uw project.

Gegarandeerde kwaliteit sinds 1986

36

Jaar ervaring

600+

Projecten

70+

Medewerkers

500+

Tevreden klanten

Veiligheid, onze prioriteit

Ook het garanderen van de veiligheid van onze werknemers en klanten vinden we erg belangrijk bij KVT. Om veiligheidsrisico’s te beperken houden we altijd rekening met de nodige wettelijke voorschriften. Daarnaast krijgen onze werknemers opleidingen en bijscholingen, zodat zij zich veilig voelen op de werf en kunnen anticiperen op mogelijke risico’s. Ook andere voorzorgen, zoals het goed onderhouden en tijdig vervangen van materiaal, helpen ons bij het vermijden van ongelukken.

Erkenningen

Prioritair voor KVT is veiligheid. Daarom zijn wij als bedrijf ook in het bezit van een VCA certificaat. Het creëren en handhaven van veilige, gezonde en milieuverantwoorde arbeidsomstandigheden zijn in onze organisatie belangrijke doelstellingen en een vast onderdeel van het algemene bedrijfsbeleid.

Wat wij aanbieden

Koeling & Airco

Van airconditioning tot industriële koeling

Verwarming

Bouwen en renoveren van verwarmingsinstallaties

Ventilatie

Ventilatieprojecten op maat gemaakt door experts

De grondslag van elke goed werkende installatie

Wij zetten onze klanten en hun noden centraal

KVT zorgt al jaar en dag voor tevreden klanten, keer op keer