Koeltechniek & Verwarmingstechniek
gebouw KVT
Corner

Bedrijf

KVT gevestigd in Lier - regio Antwerpen - is al 2 decennia lang een toonaangevend installateur inzake verwarming, ventilatie en koeling. Ons team van hooggespecialiseerde medewerkers in koeltechniek en verwarmingstechniek staat garant voor kwaliteit en een aangepaste service. De behoeftes van de klant staan steeds centraal. Daarom gaan we samen op zoek naar een op maat gemaakte oplossing.


Filosofie:

Kwaliteit en flexibiliteit zijn 2 eigenschappen die wij bij elk project hoog in het vaandel dragen. Daarenboven stellen wij de wensen van de klant voorop, zodat het eindresultaat perfect kan beantwoorden aan de initiële behoefte.

Een vast aanspreekpunt voor een totaaloplossing HVAC zorgt ervoor dat wij in directe dialoog kunnen treden met de klant.

Dagelijks investeren in kennis, nieuwe technologieën en materieel stelt ons in staat de beste oplossing te kunnen aanreiken.

De juiste aanpak bestaat erin vakmanschap te tonen op vlak van engineering, montage en onderhoud. Een goede planning en een strikte opvolging door de rechtstreeks aanspreekbare projectleider, verkorten de beslissingstermijn.

In een complexe werfomgeving trachten wij de veiligheidsrisico’s te beperken door de nodige voorschriften en voorzorgen in acht te nemen. Belangrijk is hierbij het materieel goed te onderhouden en tijdig te vervangen. Het inperken van risico’s proberen wij te realiseren door opleiding, bijscholing en goede informatiedoorstroming.

 
 
 
Koeltechniek & Verwarmingstechniek - Paaiestraat 1A - 2500 Lier - [email protected] - T: 03 491 89 30