Koeltechniek & Verwarmingstechniek

Verwarming

Van plaatsen tot inregelen van gas – of stookoliegestookte installaties. Tot onze klanten behoren KMO’S, industriële groepen en particulieren.

installateur HR+  label
installateur HR TOP label

Wij bieden onze klanten een sleutel-op-de-deur-oplossing aan: de verwarmingsinstallatie wordt vanaf gasteller/stookolietank tot aan de verschillende eindgebruikers (luchtgroepen, luchtgordijnen, aerothermen, ventilo’s, radiatoren, vloerverwarming, sanitaire boilers, warmtewisselaars, etc.)  door onze vakmensen gerealiseerd; dit met de nodige zorg en volgens de respectievelijke normen. De plaatsing en inregeling van de verwarmingsinstallaties worden gerealiseerd door onze vakmensen, dewelke de vereiste technische opleidingen hebben genoten. (gashabillitatie, G1, G2, Cedicol, etc.)

KVT is gespecialiseerd in het dimensioneren en opbouwen van nieuwe en het renoveren van bestaande verwarmingsinstallaties. Hoofdzakelijk werken wij voor KMO’s en industriële klanten, maar wij beschikken ook over ruime ervaring op de particuliere markt.

Wij plaatsen zowel gasgestookte als stookoliegestookte verwarmingsinstallaties, dewelke vandaag de dag nog steeds de meest gebruikte energiebronnen zijn. Welke van de twee het beste is, valt onmogelijk te zeggen. Elk heeft zijn kwaliteiten en beperkingen. Wij plaatsen enkel nog aardgasgestookte ketels en luchtverhitters met HR+ label (hoog rendement) en HR+ TOP–label (condenserend) en stookolieketels met Optimaz–label (hoog rendement) en Optimaz Elite–label (condenserend).

Het HR+ label (= vroegere BGV–label) geeft aan dat de ketel of luchtverhitter voldoet aan strenge eisen inzake veiligheid en rendement, omdat deze werken met lagere temperaturen dan de traditionele toestellen.

 
 
 
Koeltechniek & Verwarmingstechniek - Paaiestraat 1A - 2500 Lier - kvt@kvt-nv.be - T: 03 491 89 30