Koeltechniek & Verwarmingstechniek

Plaatsen, Service en Onderhoud

KVT staat 24/24h, 7 dagen op 7 klaar voor uw koeling, airconditioning, verwarming en ventilatie. De juiste knowhow op allerlei vakgebieden, betrouwbaarheid en flexibiliteit zorgen voor langdurige relaties, gebaseerd op jarenlange ervaring.

De dienst Service & Onderhoud van KVT staat 24/24, 7 dagen op 7 klaar met gekwalificeerde techniekers om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Verwarmings - , koelings - en ventilatiesystemen zijn vitale onderdelen in kantoren en industriële gebouwen. Om de levensduur te verlengen en het rendement te verhogen, is een degelijk onderhoud noodzakelijk.

Door de jarenlange ervaring met installaties en onderhoud van de meest verschillende HVAC - installaties, van de kleinste thermostaat tot de grootste koelmachine en verwarmingsinstallaties, zijn wij in staat met professioneel en opgeleid personeel onderhoud en depannages uit te voeren. Wij bieden de klanten na het onderhoud voldoende feedback met rapportering die u kan helpen bij de evaluatie van uw installatie. Goede communicatie is immers de basis voor het verlenen van een geslaagde service.

 
 
 
Koeltechniek & Verwarmingstechniek - Paaiestraat 1A - 2500 Lier - kvt@kvt-nv.be - T: 03 491 89 30