Koeltechniek & Verwarmingstechniek

Electro & regeling

Een doordacht regelsysteem is de sleutel tot succes. Van stand - alone regelsystemen tot gebouwbeheerssystemen. Ook het inregelen van aerolische en hydraulische installaties en het luchttechnisch afregelen behoren tot onze activiteiten.

Om tot een goed en efficiënt werkende installatie te komen, is een doordacht regelsysteem de sleutel tot succes. Vanaf de ontwerpfase wordt de dienst elektro- en regeltechniek betrokken bij een project. Ieder concept wordt bestudeerd volgens de noden van de klant. Hierbij wordt de keuze gemaakt tussen “stand-alone” regelsystemen of een koppeling met het gebouwbeheersysteem.

Ook voor renovatie en ombouw van borden en regelsystemen kan de klant beroep doen op onze diensten. Alle elektriciteits- en regeltechnische werken worden uitgevoerd door eigen vakbekwaam personeel.
Er wordt voortdurend geïnvesteerd in de meest moderne meetapparatuur zoals de mogelijkheid tot het uitvoeren van ultrasone debietmetingen.
KVT balanceert zowel uw aerolische en hydraulische installaties, checkt de uitblaaspatronen, verricht controlemetingen aan luchtbehandelingkasten en doet zo nodig rookproeven. Daarbij worden, indien van toepassing, aanbevelingen gedaan tot verbetering. Wij kunnen u een rapportage leveren met tekeningen, meetresultaten en aanbevelingen.

 
 
 
Koeltechniek & Verwarmingstechniek - Paaiestraat 1A - 2500 Lier - kvt@kvt-nv.be - T: 03 491 89 30